Amasya Üniversitesi 17 Akademisyen Alacak

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. 25. ve 26. maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

İlanımıza http://www.amasya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADET AÇIKLAMALAR
Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Matematik Eğitimi Profesör 1 1 Uygulamalı Matematik alanında Doçentlik unvanı almış olup, Matematik Eğitimi alanında akademik çalışmalar yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Doçent 1 1 Spor bilimleri temel alanında Doçentlik unvanı almış olup, güreşçilerin performanslarında teknik ve taktik analizler konusunda akademik çalışmalar yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim Doçent 1 1 Eğitim Programları ve Öğretimi Bilim Dalında Doçentlik unvanı almış olup, Öğretmen Yeterlilikleri ve Öğretmen Yetiştirme konusunda akademik çalışmalar yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi Doçent 1 1 Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Doçentlik unvanı almış olup, İş-Yaşam-Kalite algıları üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Mekanik Doçent 1 1 Sürtünme-Karıştırma kaynağı üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1 Nörotoksisite ve iskemi reperfüzyon konularında akademik çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Yrd. Doç. 1 1 Susam yağının nazal mukozaya etkisi üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji Yrd. Doç. 1 1 Patellofemoral eklem kinematiği üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Tıbbi Patoloji Yrd. Doç. 1 1 Over ve uterus adenokarsinomlarında akademik çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kalp ve Damar Cerrahisi Yrd. Doç. 1 1 İskemi ve reperfüzyon hasarı üzerine deneysel çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Yrd. Doç. 1 1 Nervus radialis ile elektrofizyolojik çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Yrd. Doç. 1 1 Psöriatik artrit hastalığı üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Yeni Çağ Tarihi Yrd. Doç. 1 1 Alanında doktora yapmış olup, 18. yy şehir tarihi üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Telekomünikasyon Yrd. Doç. 1 1 Bilişsel radyolarda spektrum sezme üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Mimarlık Fakültesi Mimarlık Yapı Bilgisi Yrd. Doç. 1 1 Hafif beton, kendiliğinden yerleşen beton ve reolojisi üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Amasya Teknik Bilimler MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Otomotiv Teknolojisi Pr. Yrd. Doç. 1 1 Bal Peteği yapıların mekanik davranışları üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Amasya Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı Pr. Yrd. Doç. 1 1 Ağ günlükleri (Blog) ve artırılmış gerçeklik üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.