Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" ile "Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi (İlkeler ve Kriterler)" uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır. Öğretim Üyeliğine müracaat eden adayların, ilanda açıklama olarak belirtilen şartları sağlamaları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir. Öğretim Üyesi Kadrolarına müracaat edecek adaylar, http://pdb.dpu.edu.tr/adresinde yer alan dilekçe ve istenilen diğer belgeler ile birlikte, ilanın gazetede yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunacaklardır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir
BİRİMİ BÖLÜM ABD Unv. Kad. Der. Kad. Ad. AÇIKLAMA
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Protetik Diş Tedavisi Prof 1 1 Dental seramikler,kompozitler, simanlar, implantlar ve kemik greftleri konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektronik 1 1 Biyomedikal sistemler alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Muhasebe ve Finansman 1 1 Maliyet azaltımı, kaynak tüketim muhasebesi, entegre raporlama ve bsc konularında çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç  Hastalıkları 1 1 Nefroloji uzmanı olmak ve periton diyaliziyle ilgili çalışmaları olmak.
Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji 1 1 Kanatlılarda Avian Pneumovirus konusunda çalışmaları olmak.
Zooloji 1 1 Akuatiktoksikoloji alanında çalışmaları olmak.
Kimya Analitik Kimya 1 1 Grafen türevi elektrotlarla oksijenin elektrokatalitik indirgenmesi konusunda çalışması olmak.
Anorganik Kimya 1 1 Metal komplekslerinin yapısal özellikleri, biyolojik ve enerji uygulamaları alanlarında çalışmaları olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Resim Doç 1 1 Güzel sanatlar eğitimi alanında doktora ve desen eğitimi üzerine çalışmaları bulunmak.
Seramik ve Cam Seramik 2 1 Sanatsal sırlar, çini sırları ve dental seramikler üzerine çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Seramik Mühendisliği 1 1 Geleneksel seramikler, pigmentler ve çimento beton konuları üzerine çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Periodontoloji 1 1 Mukogingival cerrahi konusunda çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 1 1 Hematoloji onkoloji yan dal uzmanı olmak, lösemi ve lenfomalarda DNA tamiri eksikliği üzerine çalışmaları olmak.
Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji 1 1 Femur boyun kırıklarında farklı vida konfigürasyonlarının biyomekaniği ile ilgili çalışmaları olmak.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bankacılık ve Finans 2 1 Finansal piyasalarda yatırım ve portföy seçimine yönelik çalışmaları olmak.
Kütahya Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Ortopedik Fizyoterapi 1 1 Matriks ritm terapinin dolaşıma etkisi ile ilgili çalışması olmak.
Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Toplumsal Yapı ve Değişme Yrd. Doç 3 1 Değişen milliyetçilik anlayışı ve toplumsal hareketler konularında çalışmaları olmak.
Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi 3 1 Hardy uzaylarında Riesz-Bessel operatörlerinin sınırlılığı ile ilgili çalışmaları olmak.
Arkeoloji Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi 3 1 İç Batı Anadolu Erken Tunç Çağ III birleşik kapları konusunda çalışması bulunmak.
Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Türkçe Eğitimi 3 1 Türk dili ve edebiyatı eğitimi ve dil-edebiyat ders kitabı konularında çalışmaları olmak.
Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 4 1 Psikoterapi araştırmaları alanında çalışmalar yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel iletişim Tasarımı Grafik Tasarımı 1 1 Üç boyutlu tipografi üzerine çalışmalar yapmış olmak.
İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Türk İslam Edebiyatı ve İslam Sanatları 3 1 Dini-Edebi eserlerde minyatür üzerine çalışma yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Donanımı 3 1 Gömülü sistemler alanında çalışmalar yapmış olmak.
Endüstri Mühendisliği Yöneylem Araştırması 1 1 Kapalı-açık araç rotalama ve metasezgisel yöntemler konularında çalışmış olmak.
Simav Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Endüstriyel Tasarım Mühendisliği 1 1 Kompozit malzemeler üzerine çalışmaları olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektronik 4 1 Biyomedikal görüntü işleme konusunda çalışmaları olmak.
Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık İç Mimarlık 3 1 Kurgusal karakter ve kurgusal mekan ilişkisi üzerine çalışma yapmış olmak.
3 1 Bilim kurgu ve kurgusal mekan üzerine çalışma yapmış olmak.
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları ve Yönetimi insan Kaynakları Planlaması ve Geliştirilmesi Yrd. Doç 4 1 İçsel markalaşma ve marka vatandaşlığı üzerine çalışmış olmak.
1 1 Sanal örgütlerde insan kaynakları yönetimi ve performans değerleme konularında çalışmaları olmak.
Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Finansman 3 1
Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri 3 1 Ulus-ötesi yönetim/ demokrasi ve Avrupa Birliği konularında çalışmaları bulunmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları 2 1 Yoğun bakım yan dal uzmanı olmak, stres ülser profilaksisi üzerine çalışmaları olmak.
2 1 Hematoloji yan dal uzmanı ve akut miyeloid lösemide otolog kemik iliği transplantasyonu ile ilgili çalışmaları olmak.
Psikiyatri 3 1 Şizofreni - çocukluk çağı travması ilişkisi ile ilgili çalışmaları ve uyku laboratuarı deneyimi olmak.
Radyoloji 3 1 Temporal tomografi ve omuz travmaları üzerine çalışmaları olmak.
Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği 4 1 Seyahat acentelerinde kurumsal itibar üzerine çalışmış olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Spor Yöneticiliği 3 1 Spor Yöneticilerinin liderlik özellikleri ve eskrimciler üzerine çalışmaları olmak.
Kütahya Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Ortopedik Fizyoterapi 1 1 Ortopedik diz problemlerinde nintendo wii ile İlgili çalışması olmak.
Domaniç Hayme Ana MYO. Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bankacılık ve Sigortacılık 5 1 Entegre raporlama ve Türkiye'deki durumu ve uygulanabilirliği konusunda çalışmaları olmak.