Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe örneğine, özgeçmiş, doktora belgesi, hizmet belgesi, yabancı dil sonuç belgesi (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi'nin 4.maddesi) ve yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek ilgili birime müracaat etmeleri gerekmektedir. NOT : Adaylar, eser listelerini yazılı olarak teslim etmek ve başvuru dosyalarını bir takım olarak başvuru sırasında sunmak kaydıyla, başvuru dosyalarındaki bilimsel eserlerini (makale, tez, kitap vs.) elektronik ortamda (CD.DVD veya Flash Bellek) verebilirler. AÇIKLAMALAR: 1) Bütün adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir. 2) Müracaatlar İlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. 3) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır. 4) Yardımcı Doçent kadrolarına doçent unvanını almış olanlar İle Profesörler müracaat edemezler. 5) Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından müracaat edecekler için istenmektedir. 6) Tıp Fakültesi fç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı kadrolarına müracaat edecek bütün adayların "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil öğretimi ve Yabancı Dille öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmeleri gerekmektedir.
BİRİM BÖLÜM ABD/ PROGRAM UNV. DER. AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yrd. Doç. 1 Yenidoğan uzmanı olmak, Yenidoğan Sarılığında Tedavi Kılavuzlarına Uyum konusunda çalışmaları bulunmak. (Açıklamalar Madde 6)
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Yrd. Doç. 1 Meme kanserli hastalarda postmastektomi ağrı ve palyatif bakımla ilgili çalışması olmak. (Açıklamalar Madde 6)
Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Ingiliz Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. 3 Ingiliz Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış ve bu alanda yayınları olmak.
Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Ingiliz Dili Eğitimi Yrd. Doç. 3 İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora yapmış ve bu alanda yayınları olmak.
Milas Veteriner Fakültesi Klinik Bilimleri Veterinerlik Cerrahisi Yrd. Doç. 1 Fakoemülsifıkasyon tekniği ile katarakt cerrahisi sonrası hidrofilik akrilik lens implantı uygulaması hakkında çalışmaları olmak.
Milas Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Hayvan Besleme ve Beslenme Yrd. Doç. 2 Kısrak besleme ve deniz memelileri konusunda çalışmaları olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Psikiyatri Hemşireliği Yrd. Doç. 1 Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalında doktora yapmış olmak. Sorun çözme, tükenmişlik, stresle başa çıkma ve psikiyatri hastalarının stresörleri konularında çalışmaları olmak.