Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi İptal İlanı

03.11.2018 tarih ve 30584 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Üniversitemiz öğretim üyesi alım ilam Devlet Yükseköğretim Kurulularında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik uyannca iptal edilmiştir. 9829/1-1 İlgililere duyurulur. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. İstenen belgeler: 1. Başvuru Formu * 2. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu* 3. Askerlik Belgesi (Kurum Dışı başvurular için) 4. Akademik Değerlendirme Belgesi (Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Kurulundan alınacak) - Doçent kadrolarına başvuracak adayların 4 (dört) adet dosya (Akademik Değerlendirme Belgesi, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti, yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınlan) ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına. - Doktor Öğretim İvesi kadrolarına başvuracak adayların 4 (dört) adet dosya (Akademik Değerlendirme Belgesi, özgeçmiş, diploma onaylı suretleri, bilini doktorluğu veya tıpta uzmanlık belgeleri (veya onaylı sureti), yayın listeleri bilimsel çalışma ve yayınlan) ile ilgili fakülte dekanlığına/yüksekokul müdürlüğüne, İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır. http://vvvnv.pau.edu.tr/personebtr/sayfa/form-ve-belgeler Not: Atanmaya hak kazanan adayın derece ve kademesine göre derece değişikliği yapma hakkı Kurumumuza aittir. İlgililere duyurulur.
Bölüm Ana bilim Dalı Kadro Unvanı Ad. Der Açıklama
DIŞ hekimliği fakültesi
Klinik Bilimler Protetik Diş Tedavisi Doçent | 1 ] 1 |
EĞİTİM FAKÜLTESİ
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Fen Bilgisi Eğitimi Dr. Öğr.Üyesi 1 2 Astronomi öğretimi, bilimin doğası, sözde-bilim ve epistemolojik inançlar konularında çalışmalan olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Sanat Tarihi Batı Sanat ve Çağdaş Sanat Doç 1 1
Sosyoloji Genel Sosyoloji ve Metodoloji Doç 1 1
Türk Diü ve Edebiyatı Halk bilimi Doç 1 1
Fizik Katıhal Fiziği Dr. Öğr. Üyesi i 1 Oksit kristallerin yapısal mekanik, elektronik, manyetik özellikleri ve yoğunluk fonksiyoneli teorisi konularında çalışmalan olmak.
Matematik Uygulamalı Matematik Dr. Öğr. Üyesi 1 5 Rasyonel M denklemleri, fark operatörü, kaydırma operatörü, fark denklemi, denge noktası, kararlılık kavramları, Conformablc Lapiace dönüşümleri ve uygulamaları konusunda çalışmaları olmak.
Tarih Yakınçağ Tarihi Dr Öğr. Üyesi i I 11. Abdülhamit Dönemi, engelliler ve engelli politikaları üzerine çalışmaları olmak.
HUKUK FAKÜLTESİ
Kamu Hukuku iSte^Hukuku Dr. Öğr. Üyesi I 4 Türk Ceza Hukukunda zorunluluk hali konusunda çalışmaları olmak.
mühendislik fakültesi
Jeoloji Mühendisliği [Uygulamalı Jeoloji Doçent 1 1 |
TIP FAKÜLTESİ
Dahili Tıp Bilimleri Nükleer Tıp jür, 4.der Dr.Öğr.Üyesi 1 Radyasyonun etkileri konusunda deneysel çalışmaları bulunmak