Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

16 Mart 2016 tarih ve 29655 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Sabancı Üniversitesine bağlı akademik birimlere 2 Profesör ve 2 Doçent alınacaktır.

Sabancı Üniversitesinden:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği doğrultusunda Üniversitemize daimi statüde öğretim üyesi alınacaktır.

FAKÜLTE UZMANLIK ALANI UNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER
Yönetim Bilimleri Fakültesi Yönetim Bilimleri Prof. Dr. 1 Kombinatoryel optimizasyon, rut planlama ve lojistik, ulaşım modelleme, sezgisel optimizasyon, coğrafi bilgi sistemleri, karar destek sistemleri, iş analitiği, veri analitiği konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Prof. Dr. 1 Elektromanyetizma, optik, yakın alan ışınımsal ısı transferi, ısı yardımlı manyetik bilgi depolama, infrared fiziği ve hiperspektral görüntüleme, fotonların nano parçacıklar ile etkileşimi, yüzey plazmon rezonansları konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Malzeme Bilimi veNanomühendislik Doç. Dr. 1 Membran uygulamaları için işlevsel ve iletken polimer ince film ve nanoyapıların buhar fazında sentezi, işlevsellikleri arttırılmış yüzey kaplamaları eldesi amacıyla sentez parametrelerinin optimizasyonu üzerine kinetik çalışmalar konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.
Yönetim Bilimleri Fakültesi Yönetim Bilimleri - Finas Doç. Dr. 1 Varlık fiyatlama modelleri, finansal türev piyasaları, pay senedi riski ve kesitsel getirileri belirleyen faktörler, zaman serisel getiri tahmini, sabit getirili menkul kıymetler, risk yönetimi, gelişmekte olan piyasalar, bilgi akışı, fiyat keşfi, riske maruz değer, uluslararası kotasyon, kredi derecelendirme notları, sermaye artırımları konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

İlanla ilgili ayrıntılı bilgiye Üniversitemizin www.sabanciuniv.edu web sayfasının “Çalışanlar” kısmının “Aday Çalışanlar” bölümündeki Akademik İş Başvuruları’ndan ulaşılabilir.