Erzurum Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisi İptal İlanı Resmi Gazetede !

Bugün yayımlanan Resmi Gazete ile Erzurum Teknik Üniversitesinin Araştırma Görevlisi İlanı İptal edildi.

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından 29 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete'de 10 araştırma görevlisi ve 4 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 14 öğretim elemanı kadrosu ilan edildi.

Bu kadrolara yapılan başvurulara ilişkin ön değerlendirme sonuçları ise 22 Ağustos 2019 tarihinde Üniversite internet sayfasında duyuruldu. Yapılan duyuruya göre adaylar 26 Ağustos 2019 günü yazılı sınava girmek üzere Erzurum'a davet edildi.

Ancak, Erzurum Teknik Üniversitesi sınava bir gün kala Araştırma Görevlisi alımının iptal edildiğini web sayfasından duyurdu.

Üniversite tarafından her ne kadar ilan metninde adaylardan öğrenci belgesi istenilmediği belirtmiş olsa bile, 29 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilana bakıldığında; Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Kadrolarına Müracaat Edecek Adaylardan istenilen belgelerde "İlan şartında belirtilen alanda lisansüstü eğitim gördüğüne dair belge (Araştırma Görevlileri için)" Öğrenci belgesini ifade etmiştir..

Bugün yayımlanan Resmi Gazetede;

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:
İPTAL İLANI
Üniversitemiz adına 29.07.2019 tarihli ve 30846 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanımızın Araştırma Görevlisi kadrolarıyla ilgili olan kısmı, ilan metninin adaylardan istenilen belgeler kısmında "Öğrenci Belgesinin" belirtilmemişolması nedeniyle iptal edilmiştir. ifadesi yer verilerek Resmi Gazetede yayımlanarak adaylar mağdur edilmiştir.