Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Hitit Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi www.hitit.edu.tr web adresinde mevcuttur.

Duyurulur.

Tel: 0 364 219 20 90

S.NO BİRİM BÖLÜM ABD/PROG. UNVAN DER. AÇIKLAMA
1 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ PROF. 1 Girişimsel radyoloji ve meme radyolojisi konusunda çalışmaları olmak.
2 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ PROF. 1 Spinal kord hasarı konusunda çalışmaları olmak.
3 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM PROF. 1 Üremeye yardımcı tedavi konusunda çalışmaları olmak.
4 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK PROF. 1 Riemann geometrisi teknikleriyle kontakt kompleks manifoldlar konusunda çalışmaları olmak.
5 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI DOÇ. 1 Astım ve interstisyel akciğer hastalıkları konusunda çalışmaları olmak.
6 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ARKEOLOJİ DOÇ. 1 Klasik arkeoloji alanında doçent unvanı almış olup; Ege arkeolojisi, kuramsal arkeoloji, Batı Anadolu tarihi coğrafyası konularında çalışmalara ve arazi tecrübesine sahip olmak.
7 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ARKEOLOJİ YRD. DOÇ. 3 Yerleşim arkeolojisi alanında doktora yapmış olup; Klasik arkeoloji, Hellenistik ve Roma dönemlerinde Karadeniz kültür tarihi ve arkeolojisi konularında çalışmalara ve arazi tecrübesine sahip olmak.
8 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ YRD. DOÇ. 3 Girişimsel radyoloji konusunda çalışmaları olmak.
9 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI YRD. DOÇ. 3 Neonatoloji yan dal uzmanı olmak.
10 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MALİYE MALİYE TEORİSİ YRD. DOÇ. 3 Maliye Anabilim Dalında doktora yapmış olup; Adalet teorileri, kalkınma ve vergi suçları konularında çalışmalar yapmış olmak.
11 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ - YRD. DOÇ. 3 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında doktora yapmış olmak. Örgütsel psikoloji ve çalışma psikolojisi konularında çalışmalar yapmış olmak.
12 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK YÖNETİMİ - YRD. DOÇ. 3 Üretim Yönetimi alanında doktora yapmış olup; Üretim teknolojileri ve teknoloji yönetimi konularında çalışmaları bulunmak.
13 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ - YRD. DOÇ. 3 Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında doktora çalışmasını yapmış olmak ve tıbbi görüntü işleme konusunda çalışmalar yapmış olmak.
14 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ - YRD. DOÇ. 3 Makine Eğitimi Anabilim Dalında doktora çalışmasını yapmış olmak ve HCCI (Homojen Dolgulu Sıkıştırma ile Ateşlemeli) motorlar alanında çalışmalar yapmış olmak.
15 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ - YRD. DOÇ. 5 Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Anabilim Dalında doktora çalışması yapmış olmak ve bilgisayar kontrollü ve mikrodenetleyici tabanlı sistem tasarımı alanında çalışmalar yapmış olmak.
16 SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK - YRD. DOÇ. 3 Fakülte veya Yüksekokulların Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olup alanında doktora yapmış olmak.
17 SAĞLIK YÜKSEKOKULU SOSYAL HİZMET - YRD. DOÇ. 3 Fakülte veya Yüksekokulların Sosyal Hizmet ya da Sosyoloji Bölümü mezunu olup sosyal hizmet alanında doktora yapmış olmak.
18 SAĞLIK YÜKSEKOKULU FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON - YRD. DOÇ. 4 Fakülte veya Yüksekokulların Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü mezunu olup alanında doktora yapmış olmak.
19 TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İNŞAAT YAPI DENETİMİ YRD. DOÇ. 4 İnşaat Mühendisliği Yapı Anabilim Dalında doktora yapmış olmak, yapılarda dolgu duvarların güçlendirilmesi ve yapılarda çelik levha kullanımı konularında çalışmalar yapmış olmak.