Eşini Araştırma Görevlisi yapmaya çalışan Bölüm Başkanına İnceleme!!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanının Eşinin Araştırma Görevlisi sınavını kazandığı iddiaları üzerine Üniversite açıklama yaptı.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından 08 Temmuz 2020 tarihinde ilan edilen Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosunu ilgili bölüm başkanının eşinin kazandığına dair iddialar üzerine Üniversite bugün önemli bir duyuru yayımladı.
İlgili üniversite tarafından kamuoyuna bugün yapılan duyuruya göre, söz konusu alıma dair tüm iş ve işlemler iptal edilerek konu hakkında inceleme başlatıldığı ilan edilmiştir.

iŞTE O DUYURU

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 08/07/2020 tarih ve 31179 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan akademik personel alım ilanlarımız arasında yer alan Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Rekreasyon Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrosu alımı ile ilgili tüm iş ve işlemler iptal edilmiştir. 
Süreç hakkında inceleme başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü