Ondokuz Mayıs Üniversitesi "Şahsen başvuru" şartından vazgeçmeli !!!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından ilan edilen öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına müracaatlarda "Şahsen başvuru" şartı yer alıyor.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından 30 Aralık 2021 tarihinde ilan edilen öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına müracaatlarda ŞAHSEN başvuru yapılması istenmektedir. Son bir hafta içerisinde Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu üyeleri tarafından Omicron mutasyonunun yayılma hızı ülke genelinde giderek arttığı şu sıralarda şahsen başvuru talep edilmesi kadroların kişiye özel olabileceği düşüncesinin zihinlerde oluşmasına sebep olmaktadır. 21. yüzyılda teknolojik imkanlarının çok iyi olduğu bu zamanlarda, yöneticilerin vatandaş odaklı bir anlayışı benimsemesi ve vatandaşa kolaylık sağlaması daha uygun olacaktır.  Bu süreçte birçok üniversite online ya da e-posta yoluyla başvuru almaktadır.

Ümit ediyoruz ki Ondokuz Mayıs Üniversitesi devam eden salgın sürecinde adayları Samsun’a kadar getirterek başvuru yapmaya zorlamaktan bir an evvel vazgeçer ve diğer taraftan maddi imkanı olmayan adaylara eşit imkan tanır.