Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü bünyesindeki çeşitli akademik birimlere 1 Profesör, 2 Doçent ve 11 Yardımcı Doçent alınacaktır.

* Üniversitemizde açık bulunan öğretim üyesi kadrosuna 2547 Sayılı Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre, Akademisyenler alınacaktır.

* Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

* Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüdedir.

* Adaylar http://personel.usak.edu.tr/1367 adresinde bulunan öğretim üyeleri “başvuru formundan” doldurarak, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte;

1) Profesör kadrolarına müracaat edecek adaylar; Bilimsel çalışma-yayınlarını doçentlik belgesi, özgeçmiş ve (6 takım) yayın dosyaları ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

2) Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; Bilimsel çalışma-yayınlarını doçentlik belgesi, özgeçmiş ve (4 takım) yayın dosyaları ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

3) Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; Yabancı dil belgesi, Doktora diploması, bilimsel çalışma-yayınlarını, özgeçmiş ve (4 takım) yayın dosyaları ile ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Genel Açıklamalar

  1. İlan edilen bütün unvanlar için, Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
  2. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.
  3. Bir adayın sadece bir kadroya başvurma imkânı vardır.
  4. Mezuniyet belgesi, doktora öğrenim belgeleri tasdikli olacaktır veya aslı ile birlikte ilgili Birimlerde tasdik edilecektir.
  5. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.
  6. Erkek adayların askerlik durum belgesini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir.
  7. Adaylar dosyalarını gönderim kutusu içinde teslim edeceklerdir.
  8. Yrd. Doç. Dil sınavı tarihi son müracaat tarihinden sonra, İlgili birimler tarafından Üniversitemizin www.usak.edu.tr web adresinde duyurulacaktır.

Son Müracaat Tarihi: 30/06/2016 mesai bitimine kadardır.

 
KADRO NO KADRO UNVAN DERECE BÖLÜM/ANABİLİMDALI ADET İLAN AÇIKLAMASI
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
782 Yardımcı Doçent 4 Klinik Bilimleri/Periodontoloji 1
816 Yardımcı Doçent 4 Klinik Bilimleri/Pedodonti 1
1051 Yardımcı Doçent 5 Klinik Bilimleri/Diş Hastalıkları ve Tedavisi 1 Direk ve endirek yöntemle hazırlanan estetik restorasyonlar konusunda çalışması olmak.
817 Yardımcı Doçent 4 Klinik Bilimleri/Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi 1 Ağız çevresi sert dokular radyolojisi üzerine çalışmaları bulunmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
729 Yardımcı Doçent 3 Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları/Çağdaş Türk Lehçeleri ve Ed. Güney-Doğu (Özbek-Uygur) 1 Özbek Halk Edebiyatı üzerine çalışmaları olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ
884 Yardımcı Doçent 4 İlköğretim / Matematik Eğitimi 1 İlköğretim Matematik Öğretmenliği alanında doktora yapmış ve geometrik kavramların semiyotik kaynaklarla açıklanması üzerine çalışmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
321 Doçent 1 Tekstil Müh./Tekstil Teknolojisi 1 Üç boyutlu dokuma kumaşlar ile ilgili çalışma yapmış olmak.
806 Doçent 1 Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Müh. Böl. 1 Mühendislik uygulamalarında ve deri üretiminde yaşam döngüsü analizi konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
781 Yardımcı Doçent 3 Gıda Mühendisliği Böl. 1 Biyoteknoloji ve gıda nanoteknolojisi alanlarında protein nanotüplerkonusunda çalışmalar yapmış olmak.
945 Yardımcı Doçent 5 Gıda Mühendisliği Böl. 1 Soğuk pres narenciye çekirdek yağlarının karakterizasyonu ve yemeklik yağlar konusunda çalışmalar yapmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
851 Profesör 1 İktisat/İktisat Politikası 1 Doçentlik unvanını mikro iktisat bilim alanında almış olmak. Tüketim teorisi ve beşeri sermaye alanında uygulamalı çalışmaları bulunmak.
259 Yardımcı Doçent 1 İktisat / İktisat Teorisi 1 Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimini İktisat alanından yapmış olmak. Denge reel döviz kurunun tahmin edilmesi konusunda çalışması bulunmak.
370 Yardımcı Doçent 1 Ekonometri / Ekonometri 1 Sıfır değer ağırlıklı regresyon ve karışımlı modeller konusunda çalışmış olmak.
MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ
858 Yardımcı Doçent 4 Şehir ve Bölge Planlama Böl. 1