Esenyurt Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi Alacak

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen fakülte ve bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23, 25 ve 26. maddeleri ile 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin yürürlükteki ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

1 - Profesör Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan 6 takım dosya ile,

2 - Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan 4 takım dosya ile,

3 - Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Özgeçmişleri, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adayların başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Müracaatlar 10 Mayıs 2017 tarihine kadar İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğü’ne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Konu hakkında gerekli bilgilere www.esenyurt.edu.tr web adresinden ulaşılabilir.

Duyurulur.

 
FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM KADRO UNVANI KADRO SAYISI ARANAN NİTELİKLER
Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Yardımcı Doçent 2 Okul Öncesi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi alanında doktora yapmış olmak ya da, çocuk hastalıkları alanında tıpta uzmanlığını almış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Yardımcı Doçent 1 Tıp Fakültesi mezunu olup, genel cerrahi alanında tıpta uzmanlığını almış olmak, obezite ve metabolik cerrahi alanında çalışmalar yapmış olmak.
Sosyal Hizmet Yardımcı Doçent 2 Sosyal Hizmet, Psikoloji veya Sosyoloji alanlarının birinden doktora yapmış olmak.
Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Profesör 1 Doçentliğini Psikoloji veya Klinik Psikoloji alanlarının birinden almış olmak.
Sosyoloji Yardımcı Doçent 2 Sosyoloji, Felsefe, Siyaset Bilimi Anabilim Dallarından birinde doktora yapmış olmak.
Tarih Profesör 2 Doçentliğini Tarih alanından almış olmak.
Tarih Yardımcı Doçent 2 Tarih alanında doktora yapmış olmak.
İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Yardımcı Doçent 1 Konşimento gibi havacılık usul ve esaslarına hakim olan ve bu konularda uygulama deneyimi olan, işletme alanında doktora yapmış olmak.
Havacılık Yönetimi Yardımcı Doçent 2 İşletme alanında doktora yapmış olmak, havacılık sektöründe deneyim sahibi olmak
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Yardımcı Doçent 1 İngiliz Dili eğitimi alanında doktora yapmış olmak